Als je niets te verbergen hebt waarom zou je dan iemand wantrouwen?
Recente Tweets
Laatste reacties
  Artikelen
  Foto's
  Lijst met albums
  Welkom
  Dag mensen,
   
  Welkom op de site van Totale Controle. De wereld bevindt zich in een situatie waar steeds meer maatregelen door de overheid worden genomen om de veiligheid te waarborgen, maar de vraag is of daarvoor vele verworven vrijheden dienen te worden opgegeven.
   
  Niet alleen Nederland maar ook Europa is bezig om een totale controle op poten te zetten. En dat allemaal onder het mom van 'Een Veilige Samenleving'. Het is een schijnveiligheid. De burger dient haar vrijheid in te leveren ten behoeve van de schijnveiligheid en ten gunste van de veiligheidsdictatuur. Met deze site probeer ik u als lezer misschien wat meer informatie te verschaffen omtrent het onderwerp Veiligheid versus Vrijheid en de opkomst van de Totale Controle. Door het raadplegen van internet, het lopen op straat met de mogelijkheid dat een camera in ons gezicht kijkt en ons herkent aan de hand van unieke gelaatskenmerken, maar ook doordat er vaak gebruik wordt gemaakt van de RFID chip die in vele technologische toepassingen, maar ook o.a. de ID kaart en het paspoort is verwerkt.
   
  De burger laat zonder dat ze het weet vele digitale sporen na die niet uit te wissen zijn. De gegevens zijn bekend bij private organisaties en bij de overheid. De mens is verworden tot een digitale naaktslak.
   
  Maar doordat alle gegevens die we verzamelen en op verschillende plekken waar we komen, gewild of ongewild in de gaten worden gehouden gaan we een nieuw tijdperk in. Het tijdperk van het Digitaal Fouilleren, waar muren en privacy niet meer bestaan.
   
  gr, Klaas van der Kolk
   

  Reacties

  ricardo op 15-07-2008 21:32

  Het 666 universeel controle systeem van het beest is ontworpen en wordt in de Verenigde Staten en over de hele wereld ingevoerd. We wisten dat het eraan kwam. Het is er nu en spoedig zal er geen plaats meer zijn om u te verbergen. Een griezelige nachtmerrie -- een totalitaire politiestaat -- is nabij. Dat is de grondige en goed gedocumenteerde boodschap en gewichtige waarschuwing van dit boek. Denk vooral niet dat u en uw geliefden zullen kunnen ontsnappen aan dit reusachtige computersysteem dat op ons pad ligt. Als project L.U.C.I.D eenmaal volledig operationeel is zal iedere man, vrouw en kind in de afschuwelijke cyberelektronische greep van dit computersysteem vallen. Lees snel verder op: http://www.openbaring.org/lucid.html

  totalecontrole op 16-07-2008 20:41
  Helemaal mee eens uiteraard. Het is al een document wat al jaren bekend is maar het is goed om dit project bij iedereen die je kent onder de aandacht te brengen. Misschien huis aan huis verspreiden..
  op 13-08-2008 20:03
  Werk jenu niet zelf net zo hard mee aan die totale controle door alle infovia internet de wereld in te sturen !
   
  groeten Annemarie
  totalecontrole op 14-08-2008 13:52
  Het is het beste om de mensen op de hoogte te houden van de actuele stand van zaken in de wereld. Zie ook http://weeswaakzaam.punt.nl voor nog meer actuele gebeurtenissen.
   
  gr, Klaas
  Katja op 10-11-2008 23:19
  Hé Klaas, ik had een tijdje niet meer in mijn hotmailaccount-mailbox gekeken, dus ik zag je mail nu pas met deze link.
  Joh, je schrijft al heel lang... wist ik niet.
  Ik kom vast vaker lezen.
   
  Gr. Katja
  mj van der boom op 15-12-2008 17:45
  U doet goed werk Klaas.
   
  Het is tijd om wakker te worden wereld.
   
  Hare Krishna groeten,
  michiel
  totalecontrole op 21-12-2008 19:47
  Dag Michiel,
   
  Bedankt. Ik hoop dat ik hiermee de mensen een beetje op de hoogte kan brengen wat er allemaal mogelijk is met de verschillende technieken en in welke tijd we op dit moment zitten, namelijk de Eindtijd.
   
  gr, Klaas
  Bart op 11-01-2009 12:40
  Hoe meer controle des te beter. Ik heb niets te verbergen.
  totalecontrole op 17-01-2009 12:10
  Dag Bart,
   
  Het komt vaak voor dat mensen zeggen ik heb niets te verbergen, maar dat geeft aan dat je vertrouwen hebt in iedereen en ook niemand hoeft te wantrouwen, maar is dat werkelijk waar? Wie bewaakt jou gegevens?
  Kevin op 17-02-2009 22:27
  De website www.michelkraay.nl spreekt boekdelen. Het laat zien hoe het neusje van de zalm van de bovenwereld vieze schone handen hebben.
  Michel geeft een inkijkoperatie in de handel in geheime informatie met als ingrediëten hypocrisie, willekeur, incompetentie, opsporingsmethoden en grensoverschrijdende journalistieke werkzaamheden van Peter R de Vries.
  Maar ook de andere opdrachtgevers zoals banken, verzekeringen en advocaten ontspringen niet de dans.
  Hiert op 15-03-2009 20:11
  Uitstekend werk !
  Ga zo door !
   
  DE TOTALE SLAVERNIJ EN CONTROLE KOMT ERAAN !!
  projectlucid op 29-04-2009 14:20
  INDERDAAD TOTALE SLAVERNIJ!
   
  PROJECT L.U.C.I.D -- het 666 universeel controlesysteem van het beest
  Het 666 universeel controle systeem van het beest is ontworpen en wordt in de Verenigde Staten en over de hele wereld ingevoerd. We wisten dat het eraan kwam. Het is er nu en spoedig zal er geen plaats meer zijn om u te verbergen. Een griezelige nachtmerrie -- een totalitaire politiestaat -- is nabij. Dat is de grondige en goed gedocumenteerde boodschap en gewichtige waarschuwing van dit boek. Denk vooral niet dat u en uw geliefden zullen kunnen ontsnappen aan dit reusachtige computersysteem dat op ons pad ligt. Als project L.U.C.I.D eenmaal volledig operationeel is zal iedere man, vrouw en kind in de afschuwelijke cyberelektronische greep van dit computersysteem vallen. Lees verder: http://www.openbaring.org/lucid.html
  Carmen op 08-07-2009 14:40
  Bedankt voor al die informatie!  Ik woon sinds twee jaar in een "veiligheidsrisicogebied" in Rotterdam: behalve cameratoezicht hoort ook nog preventief fouilleren, de Rotterdamwet, gedragsvevel, interventieteams, stadswachten met handboeien, mosquito's en "Algemene Plaatselijke Verordening" e.n.z bij. Ik heb me nog nooit zo onveilig gevoeld.
  In Leipzig (Duitsland, en elders in Europa) is er een groep actief tegen de totale controle met verschillende acties (http://leipzigerkamera.twoday.net/). Misschien iets voor Rotterdam.... :-)
  Film maar raak op 21-07-2009 13:46
  Ik heb niets te verbergen, dus wil ik best gefilmd worden op straat. Vooral omdat ik weet dat een misdadiger op diezelfde locatie ook in beeld komt en daardoor kan worden opgespoord. Hoe meer cameratoezicht hoe beter zou ik zeggen (als ze maar niet in mijn huis, en zeker niet in mijn wc, gaan filmen.
  je hebt toch niets te verbergen op 25-07-2009 20:40
  Het is toch juist handig als ze je filmen/scannen in de wc? Op dat moment zit je een tijdje stil en kan er een goed beeld van je worden opgenomen. De software kan meteen registreren of je geen nieuwe besmettingen bent opgelopen. Bovendien is het goed voor de veiligheid, want dan kan je gewaarschuwd worden wanneer er iets uit het riool je wc in komt gekropen. En als de software constateerd dat je een beetje te druk bent, of depressief of een hart aanval krijgt of iets anders wat niet "goed" is, dan kan de ingebouwde capsule onmiddelijk een paar stofjes in je lichaam brengen, zodat het gevaar afgewend wordt.
  Hiert op 22-09-2009 15:53
  Uitstekend werk !
  Ga zo door !
   
  DE TOTALE SLAVERNIJ EN CONTROLE KOMT ERAAN !!
   
  Herstel: De totale controle IS ER REEDS !
   
   
  madeliefje op 13-11-2009 18:45
  Beste Mensen,
  graag wil ik op de diverse mogelijkheden wijzen, zodat 'big-brother'  tegenwicht ondervindt.
   
  Niemand moet denken dat zijn/haar stem toch niet gehoordt wordt.
  alles heeft een uitwerking,ookal zien wij dat niet direct.
   
  Het doet elk mens goed,en is tevens stimulerend te ontdekken dat zij mede-standers hebben ergens in het land/wereld.
   
  Als u daadwerkelijk wilt kunt u daadwerkelijk veranderingen teweeg brengen in dez maatschappij, hou op met het wachten tot uw buurman/vrouw iets onderneeemt.
   
  Alles kan op een geweldloze manier bereikt worden, er is bereidheid tot consensus nodig!

  op 13 december 2009 te Utrecht is er een gelegenheid om op uw eigenwijze
  u te laten horen/zien enzovoortst.
  Kom ook, en geef a.u.b constructiefe in-put.
  Als u wilt help mee.
   
  met enige nieuwsgierigheid zie ik uw reactie's tegemoet.
  met vriendelijke groet
  Madeliefje
  Bosgeus op 08-06-2011 12:12
  De controlerende overheid is een misdadige organisatie, die steekpenningen aanneemt, zich laat blackmailen als pedofielen, burgers verkoopt voor winstbejag.   Identificatieplicht is een moordaanslag bedoeld voor elke dissident. De dagelijkse propaganda zet bevolkingsgroepen tegen elkaar op, opzettelijk worden er Katholieken en Molims geimporteerd om onrust te veroorzaken, om het gemakkelijker beroven van slachtoffers gemakkelijker te maken.
   
  Dit heeft niets met privacy te maken.
  Het woord privacy is propaganda in dit verband, vergeet het als argument! Landverraders zitten in Nederland op de sleutel posities, alles wat de radio TV en kranten vertellen is gecontroleerde propaganda om genocides te organiseren.
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl